Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bueno Tech Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat aer conditionat Daikin Nexura
Brand
FVXG
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pompa de caldura ultra-configurabila de la Daikin, care incalzeste, raceste si purifica aerul intr-un mod unic.

Asa cum era de asteptat, Daikin continua traditia inovatiei in tehnologia sistemelor de climatizare si aduce un nou sistem revolutionar de incalzire/racire/purificare aer: Nexura.

Daikin Nexura face parte din gama pompelor de caldura multifunctionale, care pot fi folosite atat pentru a incalzi incaperile cat si pentru a le raci. De asemenea, aparatul vine cu o multitudine de caracteristici si functii menite sa creasca nivelul de confort in orice locuinta, birou, magazin sau in orice alta locatie.

Cel mai bun din tot ce este mai bun!

Cu un design alb, elegant, Daikin Nexura se integreaza perfect in orice incapere si uimeste cu o functie inedita: panoul frontal se incalzeste si difuzeaza caldura in jur ca un radiator traditional, permitand asfel si o focalizare a caldurii pentru acele zile in care veniti frigurosi de afara si nu doriti nimic altceva decat sa va incalziti cat mai rapid. Aceasta functie este activata de un singur buton: “Radiant”.

Asadar, sub un exterior elegant, cu linii fluide, Nexura, ascunde o tehnologie complexa care va aduce confortul in cea mai performanta forma: utilizare facila si eficienta energetica.

Silentios - multumita fluxului de aer redus, tot ce veti simti va fi o atmosfera calduroasa sau racoroasa care va invaluie fara zgomot, fara curenti de aer puternici. Nivelul de zgomot produs de aparat in timpul functionarii variaza intre 22dBA si 19dBA (media de zgomot ambiental intr-o incapere cu zgomot redus se apropie de 40dBA).

Purificare - Nexura are integrat un filtru apatit photocatalitic de purificare a aerului care opreste particulele de praf, descompune mirosurile si ajuta la prevenirea dezvoltarii bacteriilor, si virusurilor si a microbilor.

Eficienta energetica - datorita tehnologiei inverter, care permite aparatului sa foloseasca doar atata energie cat este necesara pentru a asigura temperatura dorita, Nexura va economisi cu pana la 30% consumul de electricitate fata de aparatele similare fara tehnologie inverter.

Prietenos cu mediul - deoarece foloseste o resursa regenerabila, aerul, Nexura ajuta la protejarea mediului prin scaderea emisiilor de CO2 inevitabile in folosirea sistemelor alimentate de carburanti fosili.

Configurabilitate ridicata - Nexura poate fi incastrat in perete, fixat pe perete sau asezat pe pardoseala. De asemenea, sistemul poate deservi o singura incapere sau in aplicatii multiple cu un maxim de noua unitati interioare legate de o singura unitate exterioara.

Mai multe detalii despre Daikin Nexura, functiile si avantajele de care puteti beneficia, puteti citi in sectiunea dedicata, Pompa de caldura Nexura.

www.buenotech-shop.ro
Din Gura in Gura