Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bueno Tech Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aer conditionat Daikin Emura
Brand
FTXG
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Integrabil - FTXG Emura elegant si adaptabil cu orice design interior

Conceptul modern al amenajarilor interioare implica integrarea fluida in aceeasi locatie a mai multor elemente, multe dintre acestea nefiind compatibile ca structura fizica si cromatica.

Pentru acest motiv Daikin a introdus pentru scopul amintit seria de aparate de climatizare FTXG Emura care au reusit inca de la prima prezentare sa capteze atentia celor care studiaza strategiile de imbinare si integrare ale diverselor obiecte ce propun un design interior aflat in tendinte.

Usurinta cu care FTXG Emura se integreaza in orice concept de design interior modern este in primul rand data de sobrietatea liniilor unitatii interne care este completata in mod excelent cu cele doua culori ale finisajului din care puteti alege.

Veti putea inclina catre o textura alb cristal care se va alinia tendintei de luminozitate marcanta pe care o propun tot mai multi designeri de interioare, sau o textura aluminiu sablat care isi va regasi locul perfect in interioare care tind sa evidentieze prezenta tehnologiei de ultima ora.

Daikin a intuit necesitatea reala pentru acest tip de integrare a aparatelor de aer conditionat si iata ca pe langa includerea celor mai noi utilitati care se refera strict la calitatile tehnice de ultima ora si a confortului oferit prin conditionarea si purificarea aerului, adauga prin seria FTXG Emura un plus de stil, special creat, pentru un impact vizual de exceptie.

Produsele industriei japoneze sunt permanent testate si li se atribuie prin intermediul unor criterii specifice de evaluare ale design-ului industrial o serie de certificari speciale care reflecta calitatea si integrabilitatea acestora cu spatiul dedicat interioarelor.

Pentru calitatile sale seria FTXG Emura detine premiului Good Design care confirma fara vreo urma de indoiala ca acest produs se ridica la standardele pretentioase ale domeniului.

Nimic nu a fost lasat la intamplare, producatorul Daikin avand grija pana in amanunt de toate detaliile care va pun in fata un aparat de aer conditionat complex care detine functii speciale de purificare a aerului si nu in ultimul rand stabilitate in functionare si inteligenta pentru economia de energie.

De aceea, pentru economie si in special comoditatea exploatarii, atunci cand doriti sa ajungeti acasa si sa gasiti un climat perfect puteti comanda de la distanta functionarea sistemului de climatizare prin intermediul unui controller, pe care il veti putea comanda separat si care se va activa cu ajutorul oricarui dispozitiv portabil conectat la internet.

Toate cele prezentate anterior sunt atribute care fac din seria FTXG Emura cea mai usor adaptabila varianta de climatizare de la Daikin, care a fost conceputa special pentru a fi usor integrabila din punct de vedere vizual cu necesitatile oricarui interior pe care il doriti elegant si simultan ambientat cu un aer curat.

In showroom la Bueno Tech veti putea primi cele mai noi informatii referitoare la oricare dintre echipamentele de climatizare Daikin si desigur intre timp aveti ragaz suficient pentru a testa functionalitatea acestora.

www.buenotech-shop.ro
Din Gura in Gura